Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рубанівці посадовці обговорили нагальні питання з бізнесменами

, опубліковано 08 липня 2021 о 17:07

Фахівці управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на чолі з заступником начальника відомства Станіславом Хударем продовжують проведення виїзних зустрічей з бізнесменами.

Сьогодні такий захід відбувся в Рубанівській територіальній громаді. До наради долучилися Рубанівський сільський голова Олег Куратов, представники Головного управління Держпраці в Херсонській області та керівники 4 підприємств, які здійснюють діяльність на території громади та є для неї бюджетоутворюючими.

Під час засідання сторони детально проаналізували дохідну частину Рубанівського бюджету та з’ясували, що фактично всі його надходження – це відрахування податкових зобов’язань, які надійшли саме від присутніх фірм. Водночас на території громади провадять діяльність безліч інших юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, що свідчить про реалізацію ст. 24 Конституції України громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

Тож особливу увагу слід приділити недопущенню здійснення діяльності громадянами без державної реєстрації, ефективно працювати в напрямку збільшення офіційно працевлаштованих робітників.

Також необхідно звернути увагу на сільгоспвиробників, залучити до декларування громадян-власників сільськогосподарської техніки, які надають послуги зі збору врожаю, обробки землі, а також громадян, які самостійно обробляють власні земельні ділянки чи паї зі значною площею та отримують доходи від продажу агропродукції.

За результатами зустрічі сторони узгодили напрями взаємодії податкової служби, Держпраці та Рубанівської територіальної громади.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook – дізнавайтеся про податкові новини першими: https://www.facebook.com/TaxUkraine.