Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новокаховчанин сплатив до бюджету понад 3 мільйони податків

, опубліковано 27 липня 2021 о 09:07

Як повідомили спеціалісти управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі новокаховчанин – мільйонер вже сплатив самостійно задекларовані податкові зобов’язання.

Навесні цей громадянин задекларував понад 30 млн гривень тогорічних доходів, отриманих з Республіки Мальта у вигляді дивідендів. І ось, не чекаючи закінчення терміну, відведеного для сплати самостійно задекларованих податкових зобов’язань, заможний громадянин перерахував до бюджету 2720,7 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб і 453,4 тис.  гривень військового збору.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку декларантам, які чесно та гідно виконали свій конституційний обов’язок, за сумлінну громадянську позицію та високу податкову культуру.

Нагадаємо: 2 серпня 2021 року  – граничний строк сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік для громадян та осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність.

Платник податку – фізична особа, який зобов’язаний подати декларацію, визначити та сплатити свої податкові зобов’язання, сплачує за кодами бюджетної класифікації:

«11010500» – «податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування»;

«11011001» – «військовий збір, що сплачується за результатами декларування».

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».