Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підтримка новопризначених працівників – запорука успішної адаптації!

, опубліковано 02 серпня 2021 о 11:02

У минулу п’ятницю начальниця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олеся Кривенко взяла участь у семінарі на тему «Єдиний підхід до організації та реалізації процесів системи адаптації новопризначених працівників».

Даний семінар організовано Департаментом кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС за підтримки міжнародних ключових експертів проєкту EU4PFM.

На місцях, у режимі відеоконференції, в даному заході взяли участь працівники підрозділу кадрового забезпечення та розвитку персоналу, новопризначені працівники Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, а також їх наставники, які закріплені за ними наказом.

Спікери обговорили адаптаційні етапи протягом випробувального терміну новопризначених працівників податкової служби. Також вони зазначили, що закріплення досвідченого наставника за новопризначеним працівником є дієвим методом його адаптації на посаді та в цілому в установі. Він надає консультації, поради та роз’яснення з питань, пов’язаних з виконанням їх посадових обов’язків, допомагає якнайшвидше здобути професійні знання та практичні навички для виконання обов’язків на займаних посадах, мінімізує процес адаптації до умов роботи в органах ДПС, а також сприяє розкриттю особистого потенціалу нових співробітників.

Підсумовуючи результати заходу, дійшли висновку, що наставництво є дієвим та позитивним методом. А новопризначених працівників запевнили, що кадрова служба надасть будь-яку підтримку в процесі адаптації та допоможе в заповненні індивідуальних планів після завершення випробувального терміну.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».