Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Станіслав Худар взяв участь у «Картопляному блокчейні»

, опубліковано 26 серпня 2021 о 16:45

Сьогодні в селі Чулаківка Скадовського району відбувся спеціалізований захід для виробників картоплі «Картопляний блокчейн». Участь у відкритті заходу взяли Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко, голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, Президент Української асоціації виробників картоплі Денис Стаценко, заступник голови Всеукраїнської асоціації громад Олександр Лейбзон, представники іноземних і вітчизняних підприємств.

Від Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на Всеукраїнському дню картоплі був присутній заступник начальника відомства Станіслав Худар.

Під час заходу на території фермерського господарства «Аделаїда» відкрили новозбудоване сучасне картоплесховище, яке, за словами голови цього господарства Сергія Рибалка, надасть змогу поліпшити умови зберігання картоплі та позитивно вплине на її якості.

Також у рамках Всеукраїнського дня картоплі представлено виставкові локації, на яких можна буде ознайомитися з різноманітними сортами картоплі, спеціалізованою технікою, системами захисту рослин тощо.

Найголовніше, що можуть отримати аграрії від цього заходу – це живе спілкування, обмін досвідом, думками, напрацюваннями та пошук не лише однодумців, а й постачальників і покупців агропродукції.

 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine.