Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці відвідали велику «Ярмарку вакансій»

, опубліковано 03 вересня 2021 о 16:01

Сьогодні заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Станіслав Худар спільно з начальником управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Олесею Кривенко взяли участь у великій «Ярмарці вакансій».

Захід проведено на базі ТРЦ «Fabrika» за підтримки Херсонського міського центру зайнятості. До заходу долучились громадяни, які перебувають на обліку як безробітні та потребують працевлаштування, а також інші охочі.

Під час зустрічі податківці розповіли присутнім про діяльність і функції структурних підрозділів податкової служби. Також ознайомили учасників заходу з процедурою подання документів через Єдиний портал вакансій державної служби, особливостями подання документів для участі в конкурсі онлайн та надали покрокову інструкцію «Як долучитися до команди податківців області?» та інформаційні матеріали щодо відкриття власної справи, легалізації трудових відносин тощо.

У процесі проведення «Ярмарки вакансій» фахівці відомства взяли участь у вікторині. Всі присутні мали можливість відповісти на питання з історії податків та отримати призи.

Такий захід покликаний допомогти роботодавцям знайти кваліфікованих працівників, а потенційним працівникам – роботу.

Окремо посадовці розповіли присутнім про одноразове добровільне декларування активів громадян, яке стартувало з 1 вересня 2021 року та триватиме до 1 вересня 2022 року. Проінформували про гарантії декларантам, базу для нарахування одноразового збору, ставки та строки його сплати, порядок подання декларації та документів до неї тощо.