Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оголошено конкурс на зайняття вакантних посад категорії «В»

, опубліковано 08 вересня 2021 о 12:46

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В», а саме:

1. Старший державний ревізор-інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

2. Головний державний інспектор відділу моніторингу операцій та ризиків, роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

3. Старший державний інспектор відділу супроводження в судах податкових спорів з питань стягнень та банкрутств управління супроводження судових справ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

4. Головний державний інспектор Великолепетиської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Детальна інформація щодо оголошеного конкурсу розміщена на Єдиному порталі вакансій державної служби https://career.gov.ua

Запрошуємо до потужної команди податкової служби області!