Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Херсонщини надійшло 89 мільйонів гривень податку на нерухомість

, опубліковано 28 вересня 2021 о 08:30

За січень-серпень 2021 року до місцевого бюджету Херсонщини надійшло 89 млн гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Це на 28,5 млн гривень або 47% більше, ніж в аналогічному періоді попереднього року. Про це повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

За серпень 2021 року надходження склали майже 10 млн гривень, що на 3,6 млн гривень більше, порівнюючи з тогорічним серпнем.

Майже 62,3 млн гривень або 70% від усього збору сплатили юридичні особи, що на 19 млн гривень більше, ніж за вісім місяців 2020 року. Громадяни перерахували майже 26,8 млн гривень, забезпечивши зростання до аналогічного періоду минулого року на 9,4 млн гривень.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що граничний строк сплати громадянами податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, минув ще 30 серпня 2021 року. Рекомендуємо громадянам – платникам цього податку, які з будь-яких причин не сплатили його у встановлений строк, терміново погасити заборгованість.

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.