Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Міжнародний досвід − шлях до удосконалення

, опубліковано 24 вересня 2021 о 16:00

Вчора начальниця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олеся Кривенко взяла участь у проведенні фокус-групи на тему: «Розвиток корпоративної культури», яке організовано в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Програма підтримки управління державними фінансами України» (EU4PFM) за допомогою платформи ZOOM.

Формування корпоративної культури є однією з цілей Програми управління людськими ресурсами Державної податкової служби України на 2020-2023 роки. Відповідно до цього розроблено Концепцію розвитку корпоративної культури ДПС.

Головною метою Концепції є визначення сутності корпоративної культури, основних принципів та особливостей її формування та визначення впливу на розвиток організації.

Корпоративна культура є унікальною та неповторною, в кожній установі їй притаманні ті чи інші особливості. Її принципами є базові вихідні положення, які забезпечують формування та розвиток.

Дотримання установою принципів корпоративної культури дозволить зробити її ефективним інструментом управління персоналом, забезпечить цілісність організації, створить сприятливі умови для управління організації та сприятиме стабільному розвитку корпоративної культури.

Варто зазначити, що такі обговорення допомагають детально заглибитися в актуальні питання й міжнародний досвід і дистанційно підвищувати свою професійну компетентність.