Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено конкурсний відбір

, опубліковано 27 вересня 2021 о 16:45

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся конкурс на заміщення 17 вакантних посад державної служби категорій «Б» та «В», який 15.09.2021 був анонсований на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Кожен, хто відповідає законодавчо встановленим вимогам, які висуваються до претендентів на посади державної служби, міг подати заявки для участі в конкурсі.

На початку заходу Голова конкурсної комісії податкового відомства області Олеся Кривенко ознайомила присутніх з порядком проведення конкурсу, основними етапами та його умовами, побажала їм успіхів у відборі й висловила слова підтримки.

Традиційно перший етап конкурсного відбору розпочався з тестування, на підставі успішного проходження якого кандидатів допущено до наступного етапу. Другим етапом конкурсу для осіб, які претендують на посаду категорії «В», є проведення співбесіди, а для претендентів на посаду категорії «Б» − вирішення ситуаційних завдань.

Конкурсна комісія податкової служби області на підставі загальних результатів визначить переможців конкурсу серед претендентів.

Остаточні результати проведення конкурсу, згідно з умовами чинного законодавства, будуть оприлюднені на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua).