Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Подорож школярів у цікаву країну податків

, опубліковано 30 вересня 2021 о 16:30

Напередодні Дня вчителя Головне управляння ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі радо зустрічало юних гостей.

Вчора коридорами Головного управління лунав дитячий сміх, адже до нас завітали школярі з Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів № 30.

Цього разу податківці провели пізнавальний урок для школярів з історії виникнення податків та пояснили їм що − таке податки.

Спеціалісти Головного управляння, на чолі з в.о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігорем Климом, звернули увагу дітей на те, що жодна країна не може обійтись без податкової системи. Для того, щоб майбутні платники податків зі шкільної лави усвідомили, що податки мають важливе соціальне значення, що їх сплата є обов’язком кожного громадянина.

Підвищенню фінансової грамотності дітей посприяв перегляд навчального мультфільму та презентації, які в легкій і доступній формі допомогли їм розібратися в серйозних поняттях оподаткування.

Подібні заходи, які вже стали традицією, допомагають учням, як майбутнім платникам податків, краще зрозуміти функціональні аспекти податкових органів, покращувати податкову культуру в суспільстві.

Наприкінці зустрічі податківці побажали учням успіхів в навчанні. У свою чергу, учні подякували працівникам податкової за цікаву інформативну лекцію та позитивні враження від зустрічі, які вони виразили по-дитячому, намалювавши посмішки на повітряних кульках.

Двері Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі і надалі, завжди будуть відкриті для школярів та студентів, як майбутніх платників податків.

Фотоматеріали.