Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представниками малого бізнесу Херсонщини сплачено понад 582 мільйони гривень єдиного податку

, опубліковано 11 жовтня 2021 о 14:14

Упродовж січня – вересня 2021 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету Херсонщини 582,3 млн гривень єдиного податку.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, ця сума перевищила минулорічні надходження на 71,8 млн гривень або на 14 %.

Значну частку надходжень забезпечують суб’єкти підприємницької діяльності - фізичні особи. З початку року вони спрямували до місцевого бюджету 392,7 млн гривень. Приріст надходжень єдиного податку до минулого року склав 66,7 млн гривень або 20 %.

Нагадуємо, що єдиний податок зараховується до місцевих бюджетів. Тобто суб’єкти господарювання, які його сплачують, спрямовують кошти на розвиток свого регіону та цим забезпечують вчасне фінансування органами місцевого самоврядування регіональних програм і виконання зобов’язань місцевої влади перед своїми мешканцями.

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вдячні кожному платнику за сумлінне й відповідальне ставлення до сплати податкових зобов’язань до бюджету.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».