Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцевий бюджет Херсонщини отримав понад 22 мільйони гривень рентних платежів

, опубліковано 12 жовтня 2021 о 15:05

З початку року суб’єкти господарювання Херсонщини сплатили до місцевих скарбниць 22,4 млн гривень рентної плати за спеціальне використання води, надр та лісових ресурсів.

Ця сума перевищила тогорічні надходження на 4,6 млн гривень або 26 %. Про це повідомили спеціалісти відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Зокрема, місцеві бюджети отримали 5,1 млн гривень рентної плати за користування надрами, а також 16,7 млн гривень і 0,6 млн гривень за спеціальне використання води та лісових ресурсів відповідно. 

Нагадаємо: своєчасна та повна сплата рентних платежів до місцевих бюджетів забезпечує чималий внесок платників податків у добробут територіальних громад.

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.