Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стратегічне планування та організація діяльності в податковій службі

, опубліковано 19 жовтня 2021 о 10:46

Вчора в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим і заступниця начальника відомства Наталія Невдах взяли участь у тренінгу на тему «Стратегічне планування та організація службової діяльності. Міжнародний досвід та практика стратегічного планування в Державних податкових службах Литви та Естонії».

Захід організовано Державною податковою службою України за підтримки міжнародних експертів проєкту EU4PFM та проведено у форматі онлайн за допомогою платформи ZOOM.

Під час навчання мова йшла про основи стратегічного планування, стратегічні оцінки й управління ризиками, визначення пріоритетів і розподілення ресурсів, вимірювання результатів діяльності, планування й реалізацію роботи тощо.

На завершення заходу його учасники дійшли висновку, що для успішної й ефективної реалізації визначеного плану роботи ДПС та досягнення стратегічних цілей, визначену стратегію необхідно зробити частиною щоденної діяльності фахівців податкової служби.

 Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Фотоматеріали