Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Херсонщини проведено конкурсний відбір

, опубліковано 26 жовтня 2021 о 16:20

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, з урахуванням вимог щодо карантинних обмежень, відбувся конкурс на заміщення 4 вакантних посад державної служби категорії «В», який 19.10.2021 був анонсований на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Усі громадяни, охочі побудувати кар’єру в податковій службі та відповідають законодавчо встановленим вимогам, які висуваються до претендентів на посади державної служби, могли подати заявки для участі в конкурсі.

Вже традиційно захід розпочався зі вступного слова Голови конкурсної комісії податкового відомства області Олесі Кривенко, яка ознайомила присутніх з порядком проведення конкурсу, основними етапами та його умовами, а також побажала досягнення успішних результатів у відборі.

За результатами проведення конкурсного відбору конкурсна комісія податкового відомства регіону визначить кандидатів, які набрали найбільшу загальну кількість балів відповідно до загальних рейтингів за кожною з посад.

Інформація про результати проведення конкурсу, згідно з умовами чинного законодавства, буде оприлюднена на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua).