Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Херсонщини поповнює кадровий потенціал

, опубліковано 27 жовтня 2021 о 17:32

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, з урахуванням вимог щодо карантинних обмежень, відбувся черговий конкурс на зайняття 12 вакантних посад державної служби категорії «В». Його проведення 19.10.2021 було анонсовано на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Конкурсний відбір здійснювався за результатами тестування (перевірки знань основних вимог Конституції України, законодавства про запобігання корупції, державну службу та інших нормативно-правових актів) та співбесіди (надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії).

За результатами проведення конкурсного відбору конкурсна комісія визначить кандидатів, які набрали найбільшу загальну кількість балів відповідно до загальних рейтингів за кожною з посад.

Інформація про результати проведення конкурсу, згідно з умовами чинного законодавства, буде оприлюднена на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua).