Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Асоціація ветеранів ДПС святкує 15-річчя

, опубліковано 17 листопада 2021 о 16:52

Сьогодні відбулися урочистості з нагоди відзначення 15-річчя з дня створення громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України». У режимі відеоконференцзв'язку в. о. Голови Державної податкової служби України Євген Олейніков привітав членів асоціації з різних куточків України зі святом та наголосив, що податкова служба й надалі буде всебічно сприяти ветеранському руху.

До вітальних слів долучилася Голова Всеукраїнської асоціації ветеранів Ельвіра Єрмолаєва. У своїй промові пані Ельвіра подякувала керівництву ДПС та Головних управлінь в областях за підтримку спілки, яка сьогодні налічує понад одинадцять тисяч членів – колишніх і тих, хто працює нині.

На Херсонщині обласний місцевий осередок «ВГО «Асоціація ветеранів ДПС України» у Херсонській області» налічує 350 членів – ветеранів податкової служби, податкової міліції та працівників обласного відомства. І на відпочинку податкові пенсіонери проводять дієву волонтерську роботу, зокрема, під час проведення кампанії декларування доходів громадян, та беруть активну участь у заходах з формування податкової культури серед учнівської та студентської молоді, а також активно залучаються до співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування.

Голова місцевого осередку Асоціації Анна Чепок привітала Голову Асоціації та учасників заходу з важливою подією й побажала всім ветеранам міцного здоров’я, невтомної енергії, великих досягнень в роботі. Зазначила, що за 15 років своєї діяльності місцевий осередок у Херсонській області досягнув значних результатів. Вшановуючи важливу подію, ветерани склали журнал-альманах «Нам 15 років», в якому розповіли про свою діяльність, життя та досягнення.

До приємних слів привітань долучився в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим. У вітальній промові очільник відомства подякував керівниці Херсонського осередку Анні Чепок і всім представникам організації за значний особистий внесок у становлення податкової служби та неоціненний професійний досвід, яким ветерани продовжують ділитися з молодим поколінням податківців, і побажав оптимізму, добробуту, бадьорості духу, невичерпної енергії та натхнення на нові звершення.

Також, за активну життєву позицію, ініціативність у поширенні податкової культури на Херсонщині та з нагоди 15–річчя з Дня створення Всеукраїнської Асоціації ветеранів Державної податкової служби України, в. о. начальника податкової служби області вручив Лист-подяку ветеранам Миколі Безгану, Наталі Єрмоченко та Юрію Шестерненку.

На завершення заходу у дружній і теплій атмосфері, за чашкою чаю з солодощами колишні колеги обмінювалися цікавими спогадами про часи створення податкової служби та спільну роботу та обговорювали плани на майбутнє.

Фотогалерея.