Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ігор Клим отримав Подяку від Всеукраїнської асоціації ветеранів-податківців

, опубліковано 26 листопада 2021 о 15:30

Сьогодні керівник Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим провів зустріч з головою місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» Херсонської області Анною Чепок.

Під час зустрічі голова Ради осередку презентувала книгу «Єдина родина», видану з нагоди 15-річчя створення Асоціації ветеранів державної податкової служби України, а також вручила очільнику відомства Подяку голови Ради Асоціації за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху та активну громадську позицію у справі сприяння благодійної діяльності, підтримки і співпраці ветеранів податкової служби та з нагоди відзначення      15-річчя ГО «Всеукраїнська Асоціація ветеранів державної податкової служби України».

Ігор Клим від імені колективу податкової служби області висловив керівниці Херсонського осередку Асоціації Анні Чепок свою вдячність за нагороду, а також за вагомий внесок у становлення податкової служби, побажав міцного здоров'я, довгих і щасливих років, невичерпної енергії, добра та миру.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».