Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба області поповнює свої ряди

, опубліковано 29 листопада 2021 о 16:51

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проводиться черговий конкурс на заміщення 11 посад державної служби категорії «В» вакантних в управліннях податкового адміністрування фізичних і податкового аудиту.

Анонс про його проведення був опублікований 18.11.2021 на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Конкурсний відбір здійснюється відповідно до визначених в установленому законом порядку вимог до професійної компетентності кандидата на вакантну посаду державної служби за результатами оцінювання його особистих досягнень, знань, умінь і навичок, моральних і ділових якостей за результатами тестування (перевірки знань основних вимог Конституції України, законодавства про запобігання корупції, державну службу та інших нормативно-правових актів) та співбесіди (з членами конкурсної комісії та керівником відомства).

За результатами проведеного відбору конкурсна комісія визначить кандидатів, які набрали найбільшу загальну кількість балів відповідно до загальних рейтингів за кожною з посад.

Інформація про результати проведення конкурсу буде оприлюднена на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua).