Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Правильно визначені цілі – запорука ефективної роботи!

, опубліковано 18 листопада 2021 о 16:00

Вчора начальниця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олеся Кривенко взяла участь у тренінгу на тему: «Як керувати ефективністю роботи і ставити річні цілі». Захід організовано з метою забезпечення виконання Програми управління людськими ресурсами ДПС на 2020-2023 роки.

Під час заходу міжнародним досвідом поділилися експерти EU4PFM та представили презентаційні матеріали з детальним роз’ясненням понять, а також визначеним порядком дій задля якісного та чіткого налагодження діяльності органу.

Вміння правильно визначати річні цілі  ̶ є запорукою ефективної роботи установи. Також висока продуктивність досягається завдяки дієвому менеджменту, що націлений на раціональне використання наявних ресурсів та постійне їх вдосконалення.

Варто зазначити, що такі обговорення допомагають детально заглибитися в актуальні питання, використовуючи міжнародний досвід, і дистанційно підвищувати свою професійну компетентність.