Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці влаштували яскраве новорічне свято для дітей працівників служби

, опубліковано 24 грудня 2021 о 16:45

Напередодні новорічних та різдвяних свят в стінах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбулося справжнє новорічне дійство для дітей працівників відомства.

Для того, щоб подарувати малечі чарівний настрій та позитивні емоції, на захід  завітав Дід Мороз із персонажами казки «Аліса в країні див». Разом з казковими героями дітлахи весело водили хороводи, гралися у рухливі ігри, декламували вірші, відгадували загадки, співали і танцювали, прикрашали новорічну ялинку.

Подбали про організацію дитячого свята Херсонська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників органів Державної податкової служби та керівництво податкової служби області.

«Влаштовувати в стінах управління новорічне свято для діток — з ялинкою та Дідом Морозом — вже стало доброю традицією, — зазначив очільник установи Ігор Клим. — Надзвичайно приємно бачити щиру радість і захоплений блиск в очах дітей».

На завершення свята маленькі гості Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі отримали від Діда Мороза смачні новорічні подарунки.