Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У гості до податківців завітали представники Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді

, опубліковано 29 грудня 2021 о 16:45

Сьогодні до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі з новорічними вітаннями від імені голови Херсонської обласної ради Олександра Самойленка завітали юні представники комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради на чолі з директоркою закладу Ельвірою Вітренко.

Під час спілкування з очільником податкового відомства Ігорем Климом, діти подякували за плідну співпрацю та підтримку підростаючої молоді,  розповіли про діяльність Центру та історію юннатівського руху, поділилися цікавими фактами про рослинний і тваринний світ.

Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді працює з 1945 року. За цей час близько 55 тисяч юнаків і дівчат одержали поглиблені знання з природничих наук, багато з них обрали професії в галузі біології, медицини та сільського господарства.

На завершення юннати подарували керівнику установи символічний різдвяний вінок та інформаційні матеріали про їхній заклад.

Ігор Клим, у свою чергу, вручив дітям солодкі подарунки, подякував за цікаву змістовну розмову, побажав міцного здоров’я, успіхів у подальшій юннатській діяльності та гарного відпочинку під час зимових канікул.

Податкова служба області завжди приділяє особливу увагу спілкуванню з молодим поколінням, адже саме молодь – майбутнє нашої країни.