Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 11 мільярдів гривень податків і зборів перерахували херсонці до зведеного бюджету в 2021 році

, опубліковано 04 січня 2022 о 16:10

Упродовж 2021 року платники податків Херсонщини перерахували до бюджетів усіх рівнів понад 11 мільярдів гривень податкових надходжень, що більш як на 1,8 мільярда гривень перевищує показник 2020 року. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим.

Зокрема, до Державного бюджету сплачено близько 5 мільярдів гривень, а надходження до місцевих бюджетів склали понад 6,1 мільярда гривень.

Також протягом року, що минув, роботодавці та бізнесмени спрямували на казначейські рахунки області більш як 5,3 мільярда гривень єдиного соціального внеску, а це на 950,1 мільйона гривень більше, ніж у 2020 році.

Завершення бюджетного року на Херсонщині стало успішним завдяки платникам податків та громадянам області, які сумлінно сплачували податки та збори у 2021 році, а отже, зробили неабиякий внесок в добробут і розвиток нашої області, повноцінне фінансування соціальних проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».