Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Заощадливі» херсонські бізнесмени поповнять бюджет

, опубліковано 17 січня 2022 о 16:45

З початку цього року інспектори Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вже виявили 4 факти зберігання та реалізації контрафактних тютюнових виробів, у тому числі електронних сигарет.

В одному випадку незаконною діяльністю займався громадянин, який не був зареєстрований як суб’єкт господарювання. Інші порушники такий статус мали, проте не вважали за потрібне потурбуватися про отримання необхідних дозвільних документів. Географія встановлених порушень різна – обласний центр, Бериславський та Скадовський райони.

За результатами відпрацювання торгових об’єктів тютюнові вироби вилучено. Також до порушників будуть застосовані штрафні (фінансові) санкції на загальну суму 153 тисячі гривень.

Додатково нагадаємо, що в сервісі ДПС «Електронний кабінет» споживачі мають можливість перевірити легальність акцизних марок та походження алкогольних напоїв і тютюнових виробів. У разі виявлення в обігу алкогольних напоїв або тютюнових виробів, маркованих марками акцизного податку, відомості про які відсутні у сервісі, просимо повідомити про це податкову службу в письмовій формі або за телефоном 42-76-05.

Особи, які торгують контрафактом, не тільки обкрадають бюджет, а й нехтують вашим здоров’ям. Не будьте байдужими – споживайте відповідально!

 

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!