Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пріоритетний напрямок – професійний розвиток державних службовців

, опубліковано 18 січня 2022 о 16:53

Якість та ефективність державної служби у значній мірі залежить від рівня професійного розвитку державних службовців, їх готовності і спроможності забезпечувати формування та реалізацію державної політики у відповідній сфері. Державні службовці мають право на професійне навчання, з одного боку, з іншого – вони повинні постійно дбати про свій професійний розвиток. До підвищення кваліфікації державних службовців шляхом самоосвіти належать, зокрема, внутрішні навчання.

З метою забезпечення реалізації процесу навчання державних службовців у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі затверджено відповідний Тематичний план проведення внутрішніх навчань державних службовців у системі професійного навчання без відриву від роботи на 2022 рік.

Так, в межах виконання зазначеного Тематичного плану, сьогодні фахівці управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу прослухали лекцію на тему: «Поняття конфлікту інтересів. Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Положення Порядку врегулювання конфлікту інтересів в органах Державної податкової служби, затвердженого наказом ДПС від 26.05.2020 року № 226».

Основні тези лекції – набуття практичних навичок з питань запобігання проявам корупції, підвищення рівня теоретичних знань щодо виявлення факту конфлікту інтересів, шляхи його врегулювання та новації кампанії декларування 2022 року. Спікером заходу виступив Сергій ЖЕВНЕРОВ, головний державний інспектор сектору з питань запобігання та виявлення корупції. За участь у навчальному заході державним службовцям нараховано 0,1 кредиту ЄКТС.