Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Олешках вилучили контрафактні цигарки

, опубліковано 27 січня 2022 о 17:15

Фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують роботу щодо виявлення незаконного обігу підакцизних товарів.

Цього разу податківці спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань Національної поліції в Херсонській області проводили відповідні заходи на території м. Олешки.

Під час однієї з перевірок інспектори традиційно попросили надати документи, які підтверджують реєстрацію торговця цигарками як суб’єкта господарювання та походження товару. Надати документацію він не зміг адже просто не вважав за потрібне її отримувати.

Тож за результатами перевірки стосовно нелегального продавця було складено протокол про адміністративні правопорушення відповідно до частини третьої ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За незаконну діяльність громадянину загрожує штраф від 6800 гривень.

Окрім того, з обігу вилучено 1534 пачки тютюнових виробів.

Нагадаємо: мораторій на перевірки, введений через карантинні обмеження у зв’язку з розповсюдженням коронавірусної інфекції, не розповсюджується на перевірки у сфері обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального. Рейди з виявлення незаконної діяльності та притягнення винних осіб до відповідальності триватимуть і надалі.

 

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!