Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонці задекларували 56,2 мільйона гривень отриманого доходу

, опубліковано 04 лютого 2022 о 16:16

З 1 січня 2022 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, одержаних у 2021 році. За інформацією управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, наразі на Херсонщині подано 451 податкову декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2021 році, згідно з якими громадяни задекларували загальний дохід у сумі 56,2 млн гривень.

Мільйонні доходи, а це близько 32 млн гривень, задекларували 12 громадян.

До сплати в бюджет визначено майже 2 млн гривень податку на доходи фізичних осіб, що на півмільйона гривень більше, ніж за такий період минулого року.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій річній декларації, необхідно сплатити до 01 серпня 2022 року.

Запрошуємо жителів Херсонщини долучитися до кампанії декларування і  прозвітувати про доходи, отримані в минулому році. Подання декларації про майновий стан і доходи – обов’язок кожного громадянина. Від нього залежить економічний розвиток нашого регіону і держави вцілому.