Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 2 місяці податківці надали 2033 адміністративні послуги 

, опубліковано 06 липня 2023 о 10:17

З початку відновлення роботи Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надано 2033 адміністративні послуги.

Зокрема, фахівці податкової служби Херсонщини видали платникам 1649 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків і внесли 6 відміток про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта. 

Також податківці зареєстрували 197 реєстраторів розрахункових операцій, 87 книг обліку розрахункових операцій і 15 розрахункових книжок. 

Стати платником податку на додану вартість виявили бажання 27 суб’єктів господарської діяльності, а 24 – отримали витяг з Реєстру платників ПДВ. 

З Державного реєстру фізичних осіб – платників податків видано 28 відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Окрім цього, фахівці ЦОП надають консультаційну підтримку з питань оподаткування. Зокрема, за попередні два місяці на «гарячу» телефонну лінію звернулися майже півтори тисячі платників податків.