Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Великій Олександрівці посадовці радилися щодо налагодження співпраці 

, опубліковано 04 вересня 2023 о 12:07

Відбулась робоча зустріч в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Андрія Яблоновського з начальником Великоолександрівської селищної військової адміністрації Наталією Корнієнко та іншими представниками обох відомств. 

Предметом обговорення на зустрічі стали практичні питання застосування Закону України від 30 червня 203 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». Зокрема, обговорили питання щодо наповнення місцевого бюджету громади, справляння єдиного податку, плати за землю, орендної плати, мінімального податкового зобов’язання, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, роботи комунікаційної платформи.

Також йшлося про обов’язкове застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій та використанні електронних платіжних засобів, заборону використовувати ПРРО в режимі офлайн без отриманого в податковій службі діапазону фіскальних номерів та відновлення відповідальності суб’єктів господарювання за порушення порядку проведення розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

Особливу увагу посадовці приділили питанню налагодження тісної співпраці. Домовилися про подальше проведення таких нарад з метою оперативного розв’язання проблемних питань податкового спрямування.