Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємці Херсонщини підтримують економічний фронт країни

, опубліковано 01 листопада 2023 о 09:15

З початку поточного року процедуру держреєстрації пройшли 2034 суб’єкти господарювання Херсонщини. Переважна більшість із них – 1910 або 94% отримали статус фізичної особи-підприємця, решта - 124 стали юридичними особами. Реєстрація нових  суб’єктів є позитивним сигналом враховуючи надскладну безпекову ситуацію. 

Ці мужні люди щоденно ризикують власним спокоєм та фінансами. Так, попри труднощі продовжують працювати й сплачувати податки, чим сприяють забезпеченню життєдіяльності громад, а найголовніше - підтримують економічний фронт країни.  

Своєю чергою, Державна податкова служба України продовжує курс на створення максимально безпечних умов для платників податків. Кожне підприємство та громадяни мають можливість звітувати та спілкуватися з податковою службою дистанційно. Так, 28 вересня 2023 року ДПС України презентувала мобільний застосунок «Моя податкова», який можна завантажити на смартфон з додатків Google Play та App Store. За допомогою цього застосунку громадяни мають можливість користуватися електронними сервісами податкової служби та сплатити податки з використанням платіжних систем.

Окрім електронного формату спілкування, фахівці Центрів обслуговування платників також завжди готові своєчасно та якісно надати адміністративні послуги платникам податків як через «гарячу лінію», так і особисто в Центрах обслуговування платників.

З повним переліком адміністративних послуг ДПС для представників бізнесу та громадян можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в розділі «Адміністративні послуги».