Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відвідувачам ЦОП Херсонщини надано 7421 адміністративну послугу

, опубліковано 18 грудня 2023 о 08:32

За інформацією управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом квітня – листопада 2023 року відвідувачам Центрів обслуговування платників надано 7421 адміністративну послугу.

Найбільше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі довідок про податковий номер. Всього надано 6263 таких послуг.

З Державного реєстру фізичних осіб – платників податків 283 особи отримали відомості про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Запитуваними також є послуги з реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій і розрахункових книжок. Цих послуг у квітні – листопаді поточного року надано 465, 268 та 83 відповідно.

Нагадаємо, що з метою виконання Закону України «Про адміністративні послуги» для надання послуг і сервісів юридичним та фізичним особам – платникам податків і громадянам наразі в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі функціонує 5 центрів обслуговування платників.