Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо розміщення реквізитів рахунків для сплати податків, зборів та платежів

, опубліковано 22 березня 2024 о 10:17

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів, відкритих Державною казначейською службою України, розміщені в Центрах обслуговування платників податків, на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv.

Платники Херсонщини з реквізитами рахунків для сплати податків, зборів і платежів можуть ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в розділі «Головна / Рахунки для сплати платежів» або за посиланням: https://kherson.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv.

Також дізнатись точну суму податкових зобов’язань, яка підлягає погашенню, та сплатити її без відвідування банківської установи можна за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua/). Для цього необхідно в приватній частині е-кабінету обрати режим «Стан розрахунків з бюджетом». Це меню надає користувачу доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного пункту меню відображається зведена інформація станом на момент звернення.

Окрім цього, аналогічна послуга доступна в режимі «Стан розрахунків з бюджетом» мобільного застосунку «Моя податкова».

Акцентуємо, що для входу до приватної частини е-кабінету та «Моя податкова» необхідно пройти ідентифікацію з використанням кваліфікованого електронного підпису або в інший, передбачений відповідним програмним забезпеченням, спосіб.