Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оновлено Довідники податкових пільг

, опубліковано 02 квітня 2024 о 10:27

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує про оновлення станом на 27 березня 2024 року Довідників податкових пільг.

Зокрема, станом 27 березня 2024 року діють Довідник № 123/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету, та Довідник № 123/2 інших податкових пільг.

Платникам податків потрібно використовувати зазначені документи під час заповнення податкової звітності.  Довідники містять перелік пільг щодо податку на прибуток, плати за землю, ПДВ, акцизного податку, податку на нерухоме майно, місцевих податків та зборів, а також початок та кінець дії пільг. 

Нагадаємо, що з метою забезпечення обліку податкових пільг та інформування платників податків щодо переліку чинних податкових пільг, терміну їх дії та обґрунтування їх надання, щоквартально оновлюється інформація в Довіднику податкових пільг, що є втратами доходів бюджету та Довіднику інших податкових пільг, які розміщено на вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/dovidniki-/54005.html.