Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – дієвий сервіс для отримання необхідної інформаційної підтримки

, опубліковано 16 квітня 2024 о 08:11

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі запрошує представників громадськості, бізнес-спільноти, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків, членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів до діалогу з використанням комунікаційної податкової платформи, що впроваджена з метою оперативної допомоги бізнесу та громадськості у вирішенні проблемних питань, які виникають у їх діяльності.

Якщо маєте нагальні питання щодо податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи ДПС, чи пропозиції щодо необхідності проведення заходів за визначеною тематикою - звертайтесь на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за електронною адресою: kherson.ikc@tax.gov.ua.

 Комунікаційна податкова платформа забезпечує оперативний зворотний зв’язок з громадськістю та бізнес-спільнотою. Отримавши запит або звернення, комунікатор платформи максимально швидко зв’яжеться з адресатом для визначення формату відповіді. 

Долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку.