Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Центрів обслуговування платників надали 3681 адміністративну послугу

, опубліковано 16 квітня 2024 о 11:11

За інформацією управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – березня 2024 року відвідувачам Центрів обслуговування платників надано 3681 адміністративну послугу.

Найчастіше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі довідок про податковий номер. Всього надано 2645 таких послуги.

З Державного реєстру фізичних осіб – платників податків 306 осіб отримали відомості про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Також у січні – березні поточного року запитуваними були послуги з реєстрації класичних і програмних реєстраторів розрахункових операцій – 104 та 418 відповідно, книг обліку розрахункових операцій - 116 та розрахункових книжок – 86.

Наразі на Херсонщині функціонують 5 Центрів обслуговування платників. З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі можна ознайомитись за покликанням: https://kherson.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/