Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відновлено проведення щорічного Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків»

, опубліковано 12 квітня 2024 о 09:00

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує про відновення проведення щорічного Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків». Організатор конкурсу - Асоціація платників податків України .

Завданнями Рейтингу є: посилення ролі та авторитету платника податків у житті країни; підвищення загальної культури сплати податків; утвердження серед людей духу підприємливості.

Підприємства допускаються до участі в конкурсному відборі за умов відсутності: податкового боргу станом на 01 січня поточного року; заборгованості з виплати заробітної плати станом на 01 січня поточного року; порушень з питань дотримання вимог податкового, валютного та іншого законодавства, виявлених під час проведення перевірок податковими органами в 2023 році.

Прийняття Заявок від платників податків на участь у Рейтингу на Всеукраїнському рівні здійснюється Генеральною дирекцією ВГО АППУ у термін: з 1 березня до 29 квітня включно.

Участь у конкурсі є безкоштовною. Більше інформації про Рейтинг та необхідні документи для участі розміщені на офіційному сайті Асоціації за посиланням: https://appu.org.ua/rating/.