Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Великій Олександрівці відбулись зустрічі посадовців з бізнесменами

, опубліковано 23 квітня 2024 о 14:17

У Великій Олександрівці відбулись зустрічі керівників Великоолександрівської селищної військової адміністрації Наталії Корнієнко, Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Ігоря Шапрана та Великоолександрівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Інни Легуші з представниками бізнесу й громадськості Великоолександрівської територіальної громади.

Основним питанням порядку денного було проведення роботи щодо відкриття та функціонування ринкового містечка для торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами у Великій Олександрівці. 

Наразі в селищі відсутні легалізовані торговельні місця, які мають статус ринку. Водночас така необхідність назріла дуже давно, адже несанкціонована торгівля тягне за собою не лише ризики щодо порушення прав продавців і споживачів та нанесення шкоди їх здоров’ю, а й може мати негативні наслідки виплати заробітної плати в «конвертах» та використання праці неоформлених працівників, що своєю чергою призводить до недоотримання коштів бюджетами усіх рівнів та негативно впливає на економічний потенціал громади й країни в цілому. 

Зустрічі були дуже змістовними. За їх підсумками сторони домовились про проведення конкретних заходів у межах компетенції відомств для того, аби всі суб’єкти ринкових відносин працювали в правовому полі, без порушень прав та свобод громадян.