Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці навчалися з питань цивільного захисту

, опубліковано 25 квітня 2024 о 13:53

Упродовж тижня представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області проводили на платформі ZOOM онлайн-навчання з питань цивільного захисту для керівного складу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. 

Головне завдання цього заходу – підвищення рівня знань і вдосконалення навичок посадових осіб щодо реалізації захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період.

Серед іншого у процесі навчання розглядались питання: планування діяльності єдиної державної системи цивільного захисту та її ланок, забезпечення пожежної безпеки, оповіщення та інформування населення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій, види захисних споруд і порядок укриття населення, принципи захисту населення від радіаційної й хімічної небезпеки та види спеціальних засобів захисту від неї, порядок створення та використання матеріальних і фінансових резервів, визначення шкоди та збитків, особливості надання домедичної допомоги.

Для покращення та візуалізації сприйняття викладеного матеріалу, інформація надавалась у вигляді презентацій. На слайдах лектори демонстрували не лише теоретичні аспекти обговорюваних питань, а й приклади розроблення й оформлення різного роду документів з організації заходів цивільного захисту, обладнання. 

Наприкінці навчання посадовці склали тести для контролю рівня отриманих знань.