Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За який звітний період подається остання декларація платника ЄП у разі припинення підприємницької діяльності?

, опубліковано 26 квітня 2024 о 08:28

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо подання останньої податкової декларації платника єдиного податку підприємцем – платником єдиного податку І – ІІІ груп) щодо якого до ЄДР внесено запис про припинення підприємницької діяльності.

Так, податкова декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця (далі – Декларація) разом з додатками 1 і 2 подається востаннє за податковий (звітний) період, в якому проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності, з наростаючим підсумком з початку року, в один із таких способів:

в електронному вигляді за своєю податковою адресою, якщо електронний документообіг не припинився та кваліфікований електронний підпис є дійсним;

на паперових носіях (особисто/уповноваженою на це особою або поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення) до контролюючого органу за місцем податкової адреси або до будь-якого діючого ЦОП. У рядку 4 «Найменування контролюючого органу, до якого подається звітність» Декларації зазначається контролюючий орган за місцем обліку платника єдиного податку.

Детальніше: https://zip.lu/3itCZ.