Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відвідувачі ЦОП Херсонщини отримали понад 5 тисяч адміністративних послуг

, опубліковано 27 травня 2024 о 09:33

За інформацією управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі упродовж січня – квітня 2024 року відвідувачам Центрів обслуговування платників надано 5082 адміністративні послуги.

Найбільше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі довідок про податковий номер. Усього надано 3719 таких послуг.

З Державного реєстру фізичних осіб – платників податків 392 особи отримали відомості про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Також за вказаний період надано  послуги з реєстрації 688 реєстраторів розрахункових операцій (123 класичних та 565 програмних), 164 книг обліку розрахункових операцій та 112 розрахункових книжок. 

Окрім адміністративних, фахівці ЦОП надають консультаційні та інформаційні послуги, зокрема, з питань дотримання норм законодавства, використання електронних сервісів ДПС України тощо.

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та інформаційними картками адміністративних послуг, можна ознайомитись на субсайті відомства у розділі «Адміністративні послуги» або за посиланням (https://kherson.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/ ).