Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діяльність сервісу «Пульс» випробували 18 херсонців

, опубліковано 26 червня 2024 о 15:10

За інформацією управління організації роботи Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, упродовж січня - травня 2024 року на сервіс «Пульс» ДПС України надійшло 18 звернень від громадян і суб’єктів господарювання з Херсонщини та інших областей України щодо діяльності працівників структурних підрозділів відомства.

Звернення мали різну тематику. Переважна кількість питань стосувалась адміністрування єдиного податку - 5 (28%), з інших питань - 13 (72%) - щодо податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплаченого громадянами, нарахування боргу та мінімальних податкових зобов'язань, ПДВ, контрольно - перевірочної роботи, перерахування помилково сплачених коштів, заборони відчуження нерухомого майна тощо.

Фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі якісно та своєчасно розглянули зазначені інформаційні звернення.

Нагадаємо, що сервіс «Пульс» ДПС України приймає звернення громадян і суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкової служби, можливих корупційних правопорушень у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб, за єдиним багатоканальним номером телефону: 0800 501 007 та номером телефону: +38 044 454 16 13 - для громадян, які перебувають за межами України, електронною поштою: idd@tax.gov.ua та в чаті через ЗІР, месенджери «Viber» та «Тelegram».