Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонські підприємці зареєстрували 831 ПРРО/РРО

, опубліковано 21 червня 2024 о 14:07

За січень-травень 2024 року платники податків Херсонщини зареєстрували 831 реєстратор розрахункових операцій. 

Представники бізнесу Херсонщини надають перевагу програмним РРО від ДПС, оскільки це зручно, мобільно та безкоштовно. Крім того, фунціонал програмного РРО значно розширено. Так, серед можливостей ПРРО: встановлення на пристрій різних операційних систем (WEB, Android, iOS, Windows), відкриття, закриття і автозакриття змін, друк та відправка фіскальних чеків онлайн, ведення довідників номенклатури, довідних ставок податків, додавання штрих-коду марки акцизного податку та багато іншого.  

Частка ПРРО у загальній кількості взятих на облік реєстраторів розрахункових операцій понад 81 % або 675 одиниць.

Загалом у податковій службі області, станом на 20.06.2024 на обліку перебуває 9264 реєстратори розрахункових операцій.

Фахівці управління податкових сервісів на постійній основі проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з платниками податків, проводяться «гарячі лінії» щодо порядку та особливостей реєстрації РРО/ПРРО. Звертатись до податківців з питань реєстрації РРО/ПРРО можна за телефоном: +380953228412.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що програмне забезпечення від податкової служби можна завантажити безкоштовно на будь-який гаджет, деталі за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/zastosuvannya-rro-prro/.