Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Посадовці Великоолександрівщини провели робочу зустріч

, опубліковано 27 червня 2024 о 12:33

Відбулась зустріч очільниць Великоолександрівської селищної військової адміністрації Наталії Корнієнко та Великоолександрівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Інни Легуші зі старостами Великоолександрівської територіальної громади.

Під час заходу присутні обговорили питання наповнення бюджетів усіх рівнів та перебіг кампанії з вручення податкових повідомлень-рішень громадянам з місцевих податків. Зокрема, податківиця нагадала основні положення законодавства про справляння майнових податків за земельні ділянки та об’єкти нерухомості, які знаходяться на території громади, в умовах воєнного стану.

Наголосила, що платники податку мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за своєю податковою адресою для проведення звірки даних щодо об’єктів нерухомості, розміру загальної площі нерухомості, розміру ставки податку та нарахованої суми податку. Також, для надання належної інформаційної підтримки щодо сплати майнових податків та рахунків для зарахування цих коштів до бюджету, в податковому відомстві області у робочі дні працює «гаряча» телефонна лінія – 097 952 38 64.  

Поряд з цим учасники зустрічі розглянули інші нагальні питання громади та визначили вектори подальшої співпраці.