Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонщину відвідала керівниця ДПС України Тетяна Кірієнко

, опубліковано 01 липня 2024 о 16:30

28 червня в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко з робочим візитом відвідала Херсонщину.

Під час візиту очільниці податкової служби розглядались нагальні питання функціонування територіальних органів ДПС. При цьому, акцентувалось не лише на виконанні завдань щодо адміністрування податків та обслуговування платників, а й на посиленні командної роботи податківців, співпраці та підтримці. Адже від ефективної взаємодії та злагоджених дій на центральному і регіональному рівнях залежить успішність та оперативність вирішення надскладних завдань, які визначені для ДПС та її територіальних органів з метою забезпечення фінансової стабільності держави.

Також під час зборів трудового колективу було відзначено кращих податківців Херсонщини. Зокрема, за відданість справі, активну громадянську позицію, сумлінну працю та з нагоди відзначення професійного свята – Дня податківця України Тетяна Кірієнко оголосила Подяку Державної податкової служби України двом фахівчиням Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Окрім цього, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, ініціативність під час виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану та з нагоди Дня податківця України Листом-подякою Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відзначено 7 працівниць податкового відомства області.