Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олександр Прокудін привітав податківців Херсонщини з професійним святом

, опубліковано 02 липня 2024 о 14:07

Сьогодні в Україні відзначають День працівника податкової служби. З професійним святом податківців Херсонщини привітав начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. 

Під час урочистостей Олександр Прокудін зазначив, що фахівці податкової служби працюють на економічному фронті. І це теж захист країни, адже від сплачених податків залежить спроможність держави виконувати соціальні гарантії, забезпечувати фінансування армії та протидіяти ворогу. 

За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Сергія Олефіренка податківці гідно виконують завдання щодо адміністрування податків, обслуговування та інформаційної підтримки платників. «Наша спільна справа наближає Перемогу, адже податки – це фінансова основа для зміцнення обороноздатності. Вдячний всім за сумлінну працю. Бажаю вам наснаги, миру, невичерпної енергії, витримки та професійних здобутків!»

За високий професіоналізм, сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання обов’язків, особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики на території Херсонської області в умовах воєнного стану та з нагоди Дня податківця України 2 фахівцям відомства вручили Почесні грамоти від Херсонської обласної військової адміністрації та Подяки від Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Разом до Перемоги! Слава Україні!