Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На сервіс «Пульс» надійшло 22 звернення від громадян і підприємців

, опубліковано 12 липня 2024 о 11:11

За інформацією управління організації роботи Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за перше півріччя 2024 року на сервіс «Пульс» ДПС України надійшло 22 звернення від громадян і суб’єктів господарювання (юридичних та фізичних осіб) з Херсонщини та інших областей України з питань оподаткування, а також інших питань, що входять до компетенції працівників структурних підрозділів відомства.

Тематика інформаційних звернень різна. Найбільша кількість питань стосувалась адміністрування єдиного податку - 5 (22,7%), з інших питань - 17 (77,3%) щодо податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, нарахування суми боргу, ПДВ, нарахування суми мінімальних податкових зобов'язань, контрольно - перевірочної роботи, перерахування помилково сплачених коштів, заборони відчуження нерухомого майна.

Вказані звернення своєчасно розглянуто фахівцями Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та на кожне звернення надано кваліфіковану відповідь.

Нагадаємо, що сервіс «Пульс» ДПС України приймає звернення громадян і суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкової служби, можливих корупційних правопорушень у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб, за єдиним багатоканальним номером телефону: 0800 501 007 та номером телефону: +38 044 454 16 13 - для громадян, які перебувають за межами України, електронною поштою: https://idd@tax.gov.ua та в чаті через ЗІР, месенджери «Viber» та «Тelegram».