Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкову знижку на навчання дізнались абітурієнти й учні Херсонського кооперативного економіко-правового фахового коледжу та їх батьки

, опубліковано 17 липня 2024 о 13:43

Сьогодні на базі платформи Zoom відбувся вебінар для абітурієнтів і студентів Херсонського кооперативного економіко-правового фахового коледжу, а також їх батьків на тему: «Все про податкову знижку на навчання».

Спікерами заходу були заступник начальника управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олексій Юсов та заступник директора з навчально-методичної роботи Херсонського кооперативного економіко-правового фахового коледжу Світлана Фурсенко.

Під час зустрічі слухачам роз’яснили значення поняття «податкова знижка», розповіли про умови надання податкової знижки на навчання, особливості документального підтвердження понесених витрат, алгоритм нарахування податкової знижки та її розмір, строки подання декларації та повернення зайво сплаченої суми податку. 

Також акцентувалось на можливості подання декларації та відповідних документів в безпечних умовах в електронному вигляді за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет» або мобільного застосунку «Моя податкова».

У процесі спілкування учасники заходу отримали відповіді на актуальні для них питання.