Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як в е-кабінеті отримати витяг щодо стану розрахунків платника з бюджетом та сплати єдиного внеску з підписом посадової особи контролюючого органу?

, опубліковано 25 вересня 2024 о 12:10

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, якщо платник податків в запиті про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетом та сплати єдиного внеску за даними органів ДПС (за ідентифікатором форми F/J1300207) зазначить позначку «З підписом», то отримає витяг з інформаційно-комунікаційної системи ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та сплати єдиного внеску (за ідентифікатором форми F/J1400207) з кваліфікованим електронним підписом посадової особи контролюючого органу за основним місцем обліку такого платника у пункті меню «Вхідні/вихідні документи» вкладці «Вхідні» приватної частини Електронного кабінету.

Нагадуємо: робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Більше інформації містить категорія 135 загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу ДПС України.