Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На сервіс ДПС «Пульс» звернулись 25 суб’єктів господарювання та громадян

, опубліковано 20 вересня 2024 о 15:10

За інформацією управління організації роботи Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за січень - серпень 2024 року на сервіс «Пульс» ДПС України звернулось 25 заявників.

Найбільшу питому вагу складають звернення щодо роботи органів ДПС - 20 (80%), з інших питань - 5 (20%), а саме повідомлення щодо мінімізації сплати податків – 3, роботи ЦОП – 1 та системи електронного адміністрування ПДВ - 1.

Всі заяви, які перебували на розгляді в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, своєчасно опрацьовані та розглянуті відповідно вимог норм діючого законодавства.

Нагадаємо, що сервіс «Пульс» ДПС України приймає звернення громадян і суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкової служби, можливих корупційних правопорушень у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб, за єдиним багатоканальним номером телефону: 0800 501 007 та номером телефону: +38 044 4541613 - для громадян, які перебувають за межами України, електронною поштою: https://idd@tax.gov.ua та в чаті через ЗІР, месенджери «Viber» та «Тelegram».