Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонські бізнесмени надають перевагу програмним реєстраторам розрахункових операцій

, опубліковано 23 вересня 2024 о 15:00

За 8 місяців 2024 року суб’єкти господарювання Херсонщини зареєстрували 1282 РРО/ПРРО. Загалом у податковій службі області, станом на 01.09.2024 обліковується 8950 реєстраторів розрахункових операцій.

Серед нових підключень найбільшу кількість складають програмні РРО – 997 одиниць, що складає 77,8% від загальної кількості взятих на облік реєстраторів розрахункових операцій. Класичних РРО зареєстровано - 285.

Вибір суб’єктів господарювання на користь ПРРО від ДПС є очевидним, адже завантажити його можна на будь-яких гаджетах безплатно з вебпорталу ДПС та й обслуговування цього програмного забезпечення додаткових витрат не потребує.

Варто нагадати, що фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання та громадянами, у тому числі щодо порядку та особливостей реєстрації РРО/ПРРО. Для оперативного розв’язання нагальних питань податкового спрямування працює «гаряча лінія»: +380953228412