Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Херсонщини надали 1262 електронні довірчі послуги

, опубліковано 23 вересня 2024 о 14:15

Упродовж січня - серпня поточного року фахівці сектору реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надали платникам податків 1262 електронні довірчі послуги.

За вказаний період згенеровано кваліфікований електронний підпис для 474 громадян і 348 посадових осіб органів виконавчої влади, із них 72 хмарних підписи. Також, надано юридичним особам 54 електронних аналоги печаток та 8 аналогів печаток для РРО, 141 електронний цифровий підпис для керівників організацій, 7 для бухгалтерів та 15 співробітникам юридичних осіб. Крім того, за заявами платників податків скасовано 214 сертифікатів електронного цифрового підпису.

З початку року фахівцями податкової служби надано 745 консультацій щодо повторного формування сертифікатів за цифровим запитом.

Нагадуємо, що ознайомитися з інформацією про Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг та порядок отримання електронних довірчих послуг можна за покликанням: https://ca.tax.gov.ua.

Інформаційна підтримка з питань отримання електронних довірчих послуг для херсонців надається за телефоном 095 010 46 35.